Moorkop
Slagroomgebakje
Christoffel gebakje
Hazelino
Ovenverse Soes gevuld met Zwitserse room, banaan, slagroom en geglaceerd met fondant Lees meer Bestel
Krokant bladerdeeg met zwitserse banketbakkersroom en fondant.
Advies is dagvers te consumeren. Lees meer
Bestel
Deze dubbeldekker tompouche is van krokant bladerdeeg in combinatie met verse slagroom en zwitserse banketbakkersroom. Afgemaakt met wit fondant.
Advies is dagvers te consumeren. Lees meer
Bestel
Moscovisch chocolade gebakje, gevuld met luchtige bavaroise van pure Belgische chocolade Lees meer Bestel
Een heerlijk schuimgebakje gevuld en opgespoten met chocolade slagroom. Afgemaakt met "schotsen" melkchocolade.
Lees meer
Bestel
Deze frisse hele appel is gevuld met een beetje kaneelspijs en bekleed met bladerdeeg Lees meer Bestel
Frisse appelpunt met krokante bovenkant, dopje slagroom met een appelschijfje of royaal opgespoten met slagroom. Lees meer Bestel
Moscovisch gebakje met kirschcrème gehuld in een jasje van rose marsepein Lees meer Bestel
Luchtige schuim gevuld met pittige mokkacreme en opgespoten met slagroom. Lees meer Bestel
Hoog Catharijne Godebaldkwartier 90, Utrecht 030 - 231 73 77 |
Produktie & Afhaaladres Veluwehaven 57 3433 PW Nieuwegein |